MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Een e-bike suf? Dan heb je de nieuwe elektrische transportfietsen van Cortina nog niet gezien! Een stoere voordrager, mooie details op het frame en geruisloos stil; met de Cortina E-U4 Transport met middenmotor heb je altijd een windje in de rug en kom je zonder zweetdruppels op je afspraak.

Het is met name de combi van transportmodel met een middenmotor die deze nieuwe lijn fietsen bijzonder maakt. Eerder had Cortina alleen transport e-bikes met voorwielmotor. Het voordeel van een middenmotor is dat de plaatsing (in het midden van het frame) zorgt voor een natuurlijke fietsbeleving en een ideale gewichtsverdeling. De fiets is beschikbaar met twee verschillende motoren. De fiets met het Bafang M300-systeem is geschikt voor allerlei soorten terreinen en de Bafang M420 is bij uitstek geschikt voor langere afstanden en heuvels.

De looks van een stoere transportfiets maar de rij-eigenschappen van een krachtige e-bike: dat is de vernieuwde Cortina E-U4 Transport. Nu verkrijgbaar bij MijnStadsfiets en zeker een proefritje waard.

cortina e u4