MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Reizen naar het werk?

Probeer dan gratis een e-bike! In verband met corona is de oproep zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Moet je toch naar je werk reizen en gebruik je daar nu meestal de auto voor? Probeer dan eens een e-bike! Een heerlijke en ontspannen manier van reizen, je bent lekker buiten en in beweging.

Met de e-bike kun je zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat je de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaar je benzinekosten en is het goed voor het milieu.

Reserveren? 

Via het online reserveringsformulier selecteer je "Mijnstadsfiets in Hasselt" en gewenste huurperiode. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat waar je de sleutels en de fiets kunt ophalen. Je kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen!

Nu de dagen weer korter worden en het dus ’s avonds steeds eerder donker wordt, is het erg belangrijk om als fietser goed gezien te worden in het verkeer. Daarom houdt MijnStadsfiets weer haar jaarlijkse Verlichtingsactie.

 

 

 

Wij staan voor u klaar!
- Voor uw reparatie aan de fietsen en het slijpen van uw schaatsen,
- Voor het halen en brengen van pakketjes van Homerr en GLS, schoenreparaties van Schoenmaker Potjes
 

 Laat u uw te repararen fiets liever thuis ophalen vul dan ons reparatieformulier in of stuur een Whatsapp bericht.

Heeft u bevoorbeeld een fietstas nodig, stuur ons een mail met uw wensen dan gaan we kijken of we iets hebben wat in uw smaak valt.  

Homerr biedt een duurzame en sociale oplossing in de problematiek rondom het ontvangen en terugsturen van pakketten. Consumenten zullen meer controle en zekerheid krijgen in de bezorging van hun pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. Altijd in de buurt én met een glimlach.

 

homerr2