MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium MN7 VV Damesfiets De Qwic Premium MN7 VV is het instapmodel van de luxere Premium MN7 en is zeer geschikt voor korte e.. Product #: HP11235+ Regular price: $2,249.00 $2,249.00

Qwic Premium MN7 VV Damesfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP11235+
Gewicht: 24.70kg

Prijs: Vanaf €2.249,00

De QWIC Premium MN7 VV is ontwikkeld als beste van beide werelden. Al ruim 10 jaar ontwikkelt, produceert en vermarkt QWIC hoge kwaliteit elektrische fietsen. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in meerdere goede testresultaten. De QWIC Premium MN7 VV is ontwikkeld voor de forens die de fiets dagelijks in de stad wilt gebruiken. 

MIDDENMOTOR

De efficiënte, intuïtief ondersteunende en zeer krachtige middenmoter heeft afgelopen jaar velen verrast en wordt in bijna iedere e-biketest als beste beoordeeld. De combinatie van een krachtige middenmotor en een geheel gesloten kettingkast biedt een ongekende mate van onderhoudsvriendelijkheid. De QWIC powered by Bafang middenmotor biedt een koppel van liefst 80 Nm. Daarnaast is de middenmotor uitgerust met een Gear Shift sensor. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur én biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale ondersteuning.

Detail Bafang motor

 ONDERHOUDSVRIJ

De QWIC Premium MN7 VV is ontwikkeld als beste van beide werelden. De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor en een gesloten kettingkast met Shimano Nexus 7 naafversnelling. De combinate van middenmotor en geheel gesloten kettingkast biedt ongekend comfort. Bij de keuze van alle componenten is gekozen voor degelijkheid en minimaal onderhoud. Kijk hierbij naar de gesloten kettingkast, velgremmen, SKS spatborden en metalen accu behuizing.

Premium MN8 gesloten kettingkast nexus 8

DISPLAY
Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN8 elektrische fiets te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je een ruime keuze om in elke sitautie de ideale ondersteuning van de krachtige middenmotor te krijgen.

VOORVORK
De QWIC Premium MN7 VV elektrische fiets is zeer luxe afgemonteerd. Dankzij de oliegedempte dubbelgeveerde voorvork met lock-out functie is het gemakkelijk de juiste vering in te stellen. De handige lock-out functie zorgt ervoor dat de stugheid van de vering eenvoudig ingesteld kan worden. Dit biedt je de nodige comfort tijdens het fietsen.

VERLICHTING
De fiets beschikt over een zeer sterke koplamp. De 40 Lux sterke koplamp van Busch&Müller biedt een prachtig gebalanceerd lichtbeeld op het wegdek. Ook bij dit component is gekozen voor veiligheid, comfort en weinig onderhoud. Tevens voegt de fraai ontworpen koplamp een moderne uitstraling toe aan het ontwerp van de e-bike.

FRAME
De Premium MN7 VV is gebouwd rondom het handgemaakte lichtgewicht aluminium 6061-T6 frame. Doordat het frame intern dubbelwandig is, is ook het damesmodel extra stijf. Het frame is smoothwelded, wat betekent dat de lasnaden overal mooi weggewerkt zijn. Dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

De Premium MN7VV is standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation. 

Premium MN8 accu

Meer informatie over deze QWIC Premium MN7VV elektrische damesfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/premium/mn7-vv/

Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accu-capaciteit: 417 Wh / 625 Wh / 756 Wh.

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 5 Meerprijs
         
         
417Wh 75 - 95 km +/- 65 km 35 - 55 km inclusief
625Wh 110 - 150 km +/- 90 km 50- 70 km 300euro
756Wh 140-180km +/- 100 km 60 - 90 km 400euro

QWIC Performance MN380 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

QWIC fietsen zwartewaterland

De Qwic MN7 VV damesfiets is verkrijgbaar in de kleuren:

Chalk white framehoogtes: Small 46cm, Medium 50cm en Large 56cm

Matte Black framehoogtes: Small 46cm, Medium 50cm, Large 54cm en Xtra Large 59cm

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf