MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium MN7 BAFANG Herenfiets De QWIC Premium MN7 met luxe afwerking is een zeer comfortabele fiets. Door de prijswinnende Bafang .. Product #: HP01025+ Regular price: $2,449.00 $2,449.00

Qwic Premium MN7 BAFANG Herenfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP01025+
Gewicht: 24.70kg

Prijs: Vanaf €2.449,00

De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de QWIC Premium MN7 tot een zeer comfortabele elektrische fiets. De e-bike is volledig uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, lock-out voorvork en schakelsensor voor een unieke rijervaring. De prijswinnende Bafang middenmotor en de gesloten kettingkast zorgen ervoor dat deze fiets weinig onderhoud vraagt.

MIDDENMOTOR

De efficiënte, intuïtief ondersteunende en zeer krachtige middenmoter heeft afgelopen jaar velen verrast en wordt in bijna iedere e-biketest als beste beoordeeld. De combinatie van een krachtige middenmotor en een geheel gesloten kettingkast biedt een ongekende mate van onderhoudsvriendelijkheid. De QWIC powered by Bafang middenmotor biedt een koppel van liefst 80 Nm. Daarnaast is de middenmotor uitgerust met een Gear Shift sensor. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur én biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale ondersteuning.

middenmotor Premium MN7 female Spacegrey

ONDERHOUDSVRIJ

De QWIC Premium MN7 is een zeer comfortabele elektrische fiets. De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor en een gesloten kettingkast met Shimano Nexus 7 naafversnelling. De combinate van middenmotor en geheel gesloten kettingkast biedt ongekend comfort. Bij de keuze van alle componenten is gekozen voor degelijkheid en minimaal onderhoud. Kijk hierbij naar de gesloten kettingkast, hydraulische Magura HS11 velgremmen en metalen accu behuizing.

Geslotenkettingkast Premium MN7 female Spacegrey

DISPLAY

Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN7 elektrische fiets te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je een ruime keuze om in elke situatie de ideale ondersteuning van de krachtige middenmotor te krijgen, wat deze e-bike een zeer comfortabele elektrische fiets maakt.

Display Premium MN7 female Spacegrey

FRAME

De Premium MN7 is gebouwd rondom het handgemaakte lichtgewicht aluminium 6061-T6 frame. Doordat het frame intern dubbelwandig is, is ook het damesmodel extra stijf. Het frame is smoothwelded, wat betekent dat de lasnaden overal mooi weggewerkt zijn. Dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen

grame Premium MN7 female Spacegrey

 

De Premium MN7 is standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation.

Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accu-capaciteit: 470 Wh / 625 Wh / 735 Wh.

Accukeuze Eco Gemiddeld Sport Meerprijs
         
         
4170Wh 75 - 110 km +/- 60 km 25 - 50 km inbegrepen
625Wh 100 - 140 km +/- 80 km 35 - 70 km 250 euro
735Wh 120 - 160 km +/- 90 km 40 - 80 km 400 euro

 

Premium MN8 accu

QWIC Premium MN7 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Meer informatie over deze QWIC Premium MN7 elektrische herenfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/premium/mn7/

Deze QWIC Premium MN7 herenfiets is verkrijgbaar in:

  • Matte Black in Large (56cm) en Xtra Large (59cm)
  • Space Gray in Large (56cm) en Xtra Large (59cm)
  • Ocean Blue in Large (56cm)
  • Maple Sand in Large (56cm)

 

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf