MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium MA8 Brose Tour Damesfiets De Premium MA8 Brose Tour is de lichtste elektrische damesfiets in de collectie van QWIC. De combina.. Product #: HP01115+ Regular price: $3,399.00 $3,399.00

Qwic Premium MA8 Brose Tour Damesfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP01115+
Gewicht: 23.60kg

Prijs: Vanaf €3.399,00

De QWIC MA8 Brose Tour is een blikvanger. De combinatie van de Brose middenmotor, Gates riemaandrijving en Shimano Alfine-8 versnellingsnaaf zorgt voor een wrijvingsloos rijgevoel. Dankzij het Alfine versnellingssysteem rij je comfortabel op de lichtste elektrische fiets in onze collectie. De e-bike is uitgerust met een QWIC flatscreen, verstelbare stuurpen en luchtgeveerde voorvork. De whitewall banden geven de fiets niet alleen een stoere uitstraling, ze zijn gemaakt van gerecycled rubber, dus je draagt op deze manier ook bij aan het milieu.

Deze QWIC MA8 Damesfiets is er in de maten Medium en Large en in de kleuren Matte Black en Ocean Blue. Deze e-bike is ook beschikbaar als herenmodel.

MIDDENMOTOR

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De geavanceerde middenmotor is riemaangedreven waardoor deze geheel geruisloos is. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike.

middenmomotor Premium MA8 female Oceanblue

RIEMAANDRIJVING

De Premium MA8 is een zeer luxe uitgevoerde en lichtste elektrische fiets in de Premium Serie. Zo is deze onder andere uitgerust met riemoverbrenging. De beltdrive van Gates is uitermate geschikt voor de krachtige e-bike motoren zoals de Brose middenmotor. De riemen zijn gemaakt met rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast kunststof materiaal, wat de riemen duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk maakt.

riem Premium MA8 female Oceanblue

DISPLAY

De Brose middenmotor wordt aangestuurd via het QWIC Middenconsole display. Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MA8 elektrische fiets te bedienen. Dankzij de bediening via het linkerhandvat kan de ondersteuning simpel geregeld worden zonder de handen van het stuur te halen. De QWIC middenconsole beschikt over 3 ondersteuningsstanden, welke gecombineerd met de krachtsensor zorgen voor een intuïtief en comfortabele rijervaring.

Display Premium Ma8 female Oceanblue

BANDEN

De Premium MA8 is voorzien van whitewall antilekbanden met award winning Green Compound technologie van Schwalbe. Deze banden geven de fiets niet alleen een stoere uitstraling, ze zijn gemaakt van gerecycled rubber, dus je draagt op deze manier ook bij aan het milieu.

banden Premium MA8 female Oceanblue

 

De Premium MA8 is standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation.

accu Premium MA8 female Oceanblue

Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accu-capaciteit: 470 Wh / 625 wh / 735 Wh.

Accukeuze Eco Gemiddeld Sport Meerprijs
         
375Wh 55 - 70 km +/- 50 km 25 - 40 km Inclusief
470Wh 75 - 110 km +/- 60 km 25 - 50 km 150 euro
625Wh 100 - 140 km +/- 80 km 35 - 70 km 400 euro
735Wh 120 - 160 km +/- 90 km 40 - 80 km 550 euro

 

Premium MN8 accu

De QWIC Premium MA8 elektrische fiets beschikt over luxe hydraulische schijfremmen van Magura, de Magura MT-4. Zo is de e-bike voorbereid op alle omstandigheden. De schijfremmen zorgen ervoor dat er goed en gedoseerd geremd kan worden, ongeacht de weersomstandigheden. De grotere remkracht, ook bij natweer, en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets voor woon-werkverkeer.

De hydraulische schijfremmen vergen minimaal onderhoud en zorgen voor optimaal comfort.

hydraulische schijfremmen

Meer informatie over deze QWIC Premium MA8 elektrische damesfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/premium/ma8/

QWIC Premium MA8 elektrische damesfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

De Qwic MA8 Brose Tour is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en framehoogtes:

  • Ocean Blue framehoogte Medium (48cm) en Large (54cm)
  • Matte Black framehoogte Medium (48cm) en Large (54cm)

 

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
8
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf