MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium FN7.1 Herenfiets De QWIC FN7.1 herenfiets is al meerdere keren prijswinnaar geweest van verschillende testen... Product #: HP00240 Regular price: $1,899.00 $1,899.00

Qwic Premium FN7.1 Herenfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP00240
Gewicht: 23.90kg

Prijs: Vanaf €1.899,00

De perfecte zithouding, rollerbrake remmen in combinatie met 7 naafversnellingen, krachtige motor en fluisterstille aansturing maken de N7.1 tot een zeer comfortabele elektrische fiets voor het woon-werkverkeer. Dankzij de verstelbare handvatten en de verstelbare zadel- en voorvorkvering fietst de N7.1 comfortabel en is deze gemakkelijk persoonlijk in te stellen. De gesloten kettingkast zorgt dat de e-bike minimale onderhoud vraagt.

De fiets is leverbaar in een heren- en damesuitvoering. De herenfiets is in de maat Large verkrijgbaar in drie kleuren: Brushed Aluminium, Dark Antracite en Steel blue. 

ONDERSTEUNING
De QWIC premium series zijn voorzien van tweewiel aandrijving. De krachtige 36V ULF+ motor ondersteuning in het voorwiel en de trapaandrijving in het achterwiel zorgen voor een gebalanceerde gewichtsverdeling en comfortabel rijgedrag. Dit zorgt samen met de speciaal voor elektrische fietsen ontwikkelde Schwalbe Energizer banden voor perfecte tractie en grip. Dankzij het accukeuze systeem is een bereik mogelijk tot 160 km fietsplezier op 1 accu.

DISPLAY
Het eenvoudig te bedienen, geavanceerde digitale display van de N7.1 kent 8 ondersteuningsstanden, USB-aansluiting en heeft een LCD verlicht scherm. Het display heeft uitgebreide functies zoals een tripmeter, walkassist, snelheidsmeter, smart repair, verbruiksmeter en accu-indicatie. De fietsverlichting is tevens bedienbaar vanaf het display.

Display 2016 8standen

 

FRAME
Door één vakman met de hand vervaardigd aluminium frame. Elk frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. De bekabeling is weggewerkt door het frame en de lasnaden zijn met behulp van ‘smooth welding’ weggewerkt. Tot slot is het handgemaakte frame verder verfraaid met ingelegde logo’s en geïntegreerde kabelgeleiders voor een luxe uitstraling.

De 36V accu gebruikt dezelfde Li-ion NCM celtechnologie als de modernste elektrische auto’s. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een USB aansluiting. Dankzij het Smart BMS is de accu uitleesbaar. De accu is tevens voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

accu pmn360

BEREIK
Bij de N7.1 elektrische fiets is er een accukeuzemogelijkheid uit 3 verschillende accu’s. Per accu is er een apart bereik haalbaar, namelijk 70, 110 of 140 km. Daarnaast zit het achterlicht in de accu verwerkt, welke evenals het voorlicht, te bedienen is vanaf het display.

Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accu-capaciteit: 470 Wh / 625 wh.

Accukeuze Eco Gemiddeld Sport Meerprijs
         
375Wh 55 - 70 km +/- 50 km 25 - 40 km Inclusief
470Wh 75 - 110 km +/- 60 km 25 - 50 km 150 euro
625Wh 100 - 140 km +/- 80 km 35 - 70 km 400 euro

 

Premium MN8 accu

De N7.1 premium elektrische fiets is voorzien van Full-LED verlichting. Dankzij de bijzondere technologie verbruikt de verlichting een minimale hoeveelheid energie. De LED-verlichting zorgt voor een daglichtachtige verlichting. Het achterlicht zit tevens verwerkt in de accu en is vanaf het display te bedienen.

verlichting qwic

Meer informatie over deze QWIC Premium N7.1 Urban elektrische herenfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/premium/fn7-1/

QWIC Premium N7.1 Urban herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Voorwiel