MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Performance MD11 herenfiets Sportive Luxury. Stoere, sportieve e-bike voor dagelijks gebruik... Product #: HP31255+ Regular price: $3,699.00 $3,699.00

Qwic Performance MD11 herenfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP31255+
Gewicht: 23.90kg

Prijs: Vanaf €3.699,00

De QWIC Performance MD11 is een stoere, sportieve e-bike voor dagelijks gebruik. De antraciete kleurstelling samen met de matzwarte details geven de elektrische fiets een luxe uitstraling. De lage positie van de middenmotor bij de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsvrije ondersteuning. De sterke middenmotor levert een krachtige ondersteuning in verschillende rijmodi. Gecombineerd met het grote schakelbereik zorgt dit voor een heerlijk lichte rijervaring.

De elektrische fiets is leverbaar in de kleur Dark Antracite.

MIDDENMOTOR
De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose Drive-S is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De geavanceerde middenmotor is riemaangedreven waardoor deze geheel geruisloos is. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike. Gecombineerd met de efficiënte derailleurversnellingen van de Performance MD11 zorgt de motor voor ideale, sportieve rijprestaties.

DERAILLEUR
De QWIC performance MD11 is ontwikkeld als sportieve elektrische fiets. De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor met krachtsensor, 3 ondersteuningsstanden en lichte Shimano SLX-11 derailleurversnellingen. Dit resulteert in perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. Dit maakt de Performance MD11 tot de ideale elektrische fiets voor de veeleisende en sportieve fietsliefhebber.

QWIC Performance MD10 derailleur

DISPLAY
De QWIC Performance MD11 beschikt als enige e-bike uit het assortiment over de Qwic LCD Bluetooth display inclusief USB. Dankzij het Brose middendisplay beschikt de e-bike over 3 ondersteuningsstanden. Gecombineerd met de krachtsensor van de Brose middenmotor zorgt dit voor de juiste ondersteuning in elke situatie.

FRAME
De Performance MD11 is ontworpen en ontwikkeld als sportieve e-bike. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame, krachtige middenmotor met krachtsensor en de sportieve derailleurversnellingen fiets de e-bike altijd heerlijk licht. Dankzij de in het frame geïntegreerde accu ziet de MD10 er ook zeer sportief uit. Het frame is smoothwelded, dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

VERLICHTING
De QWIC Performance MD11 beschikt over een zeer sterke koplamp. De 70 Lux sterke koplamp van Busch&Müller biedt een prachtig gebalanceerd lichtbeeld op het wegdek. Ook bij dit component is gekozen voor veiligheid, comfort en weinig onderhoud. Tevens voegt de fraai ontworpen koplamp een moderne uitstraling toe aan het ontwerp van de e-bike.

BAGAGEDRAGER

Deze drager het het MIK-drager-systeem.

De QWIC Performance MD11 elektrische fiets voor heren is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh li-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven.

De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading.

Bij de Performance MD11 zijn er 2 keuzemogelijkheden qua accu:

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 65 - 100 km +/- 45 km 25 - 50 km Inclusief
735 Wh 120 - 160 km +/- 60 km 35 - 70 km 400 euro

 

md11 accu detailfoto

Dankzij de Magura MT-4 hydraulische schijfremmen biedt de Performance MD11 de ideale combinatie van veiligheid en comfort.

De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

QWIC Performance RD10 remmen

Meer informatie over deze QWIC Performance MD11 elektrische herenfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/performance/md11/

QWIC Performance MD10 elektrische damesfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Deze Qwic Performance MD11 is verkrijgbaar in de kleur:

  • Antracite in de framehoogtes Medium (48cm) en Large (53cm)
Frametype
Heren
Aantal versnellingen
10
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf